Voeding
Kaaskenner, ijsbereider, friturist, broodbakker, patissier, slager,
chefkok, chocolatier, … de voedingssector telt tientallen smaakvolle ambachten. Volg een opleiding en ga aan de slag in de horeca.
Mediterraanse broden en pizza's (Bijscholingen en specialisaties)
Sint-Niklaas
06/11/2025
Beginner
Slager (Avondopleiding)
Gent
06/02/2025
Beginner
Brood- en banketbakker (Werkplekleren)
Sint-Niklaas
29/09/2025
Beginner
Friturist (Avondopleiding)
Sint-Niklaas
12/03/2025
Beginner
Medewerker slagerij (Werkplekleren)
Gent
30/09/2025
Beginner
Specialisatie en verdieping in de ijsbereiding (Dagopleiding)
Sint-Niklaas
01/02/2025
Gevorderd
Medewerker bakkerij (Werkplekleren)
Sint-Niklaas
29/09/2025
Beginner
Slager (Werkplekleren)
Gent
30/09/2025
Beginner
Macarons (Avondopleiding)
Sint-Niklaas
08/05/2025
Beginner
Basis barbecue (Bijscholingen en specialisaties)
Sint-Niklaas
22/03/2025
Beginner
Winkelbediende (Duaal leren)
Beginner
ijsbereider (Avondopleiding)
Beginner
Brood- en banketbakker (Duaal leren)
Beginner
Slager (Duaal leren)
Beginner
Chocolatier (Avondopleiding)
Beginner
Meester in Paté (Avondopleiding)
Beginner
Start to chocolate (Avondopleiding)
Beginner
Kaasmeester (Avondopleiding)
Beginner
biscuit(taarten) (Avondopleiding)
Gevorderd