brad-neathery-nPy0X4xew60-unsplash

Voeding

Kaaskenner, ijsbereider, friturist, broodbakker, patissier, slager,
chefkok, chocolatier, … de voedingssector telt tientallen smaakvolle ambachten. Volg een opleiding en ga aan de slag in de horeca.

Winkelbediende (Duaal leren)

Aalst, Gent, Sint-Niklaas

01/09/2024 (+2 andere startmomenten)

Beginner icon

Beginner

ijsbereider (Avondopleiding)

Sint-Niklaas

03/10/2024

Beginner icon

Beginner

Brood- en banketbakker (Duaal leren)

Sint-Niklaas

01/09/2024

Beginner icon

Beginner

Slager (Duaal leren)

Gent

01/09/2024

Beginner icon

Beginner

Desembrood (Bijscholingen en specialisaties)

Sint-Niklaas

09/11/2024

Beginner icon

Beginner

Slager (Avondopleiding)

Gent

17/09/2024 (+1 ander startmoment)

Beginner icon

Beginner

Brood- en banketbakker (Werkplekleren)

Sint-Niklaas

17/10/2024

Beginner icon

Beginner

Friturist (Avondopleiding)

Sint-Niklaas

16/10/2024 (+1 ander startmoment)

Beginner icon

Beginner

Chocolatier (Avondopleiding)

Sint-Niklaas

07/10/2024

Beginner icon

Beginner

Brood- en banketbakker (Avondopleiding)

Sint-Niklaas

23/09/2024 (+1 ander startmoment)

Beginner icon

Beginner

Medewerker slagerij (Werkplekleren)

Gent

14/10/2024

Beginner icon

Beginner

Medewerker bakkerij (Werkplekleren)

Sint-Niklaas

17/10/2024

Beginner icon

Beginner

Slager (Werkplekleren)

Gent

15/10/2024

Beginner icon

Beginner

Kaasmeester (Avondopleiding)

Gent

24/09/2024

Beginner icon

Beginner

Macarons (Avondopleiding)

Sint-Niklaas

07/11/2024

Beginner icon

Beginner

Start to chocolate (Avondopleiding)

Sint-Niklaas

30/11/2024

Beginner icon

Beginner

hoge loonindexering opleiding belangrijk
Leerbedrijf Slagerij Serry over duaal leren: "Onze stiel maakt een goede beurt"

Leerbedrijf Slagerij Serry over duaal leren: "Onze stiel maakt een goede beurt"

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Wijnopleidingen bij Syntra Midden-Vlaanderen: "Het neusje van de zalm"

Wijnopleidingen bij Syntra Midden-Vlaanderen: "Het neusje van de zalm"

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Vijf vragen aan docenten friturist Sam en Dimi

Vijf vragen aan docenten friturist Sam en Dimi

Blog
brand element