EEN NIEUW (BIJ)BEROEP

TIJD VOOR EEN PROFESSIONELE SPRONG!

Kriebelt het om iets nieuws uit te proberen? Een nieuwe wending in je carrière of een uit de hand gelopen hobby waar je meer mee wil doen? Of ben je pas afgestudeerd en ben je op zoek naar een opleiding die je rechtstreeks klaarstoomt om te beginnen?


Dan zit je bij ons aan het juiste adres!
Met een opleiding bij Syntra studeer je de nodige theorie, terwijl je via praktijklessen (en stages) concrete ervaring opdoet. Zo leer je op korte termijn alle kneepjes van het vak en ben je helemaal voorbereid om te beginnen.


Welke opleidingsformule is de beste fit voor jou?

Een nieuwe opleiding volgen doe je niet zomaar. Het moet ook aansluiten bij jouw huidige situatie en voorkeur. Een intensieve opleiding van 1 jaar? Leren op de werkvloer? Of een opleiding combineren met een huidige job?

Met Syntra bieden we als volwassenonderwijs diverse opleidingsformules aan. Zo kies je voor een opleiding die het beste matcht bij jouw persoonlijke noden. Ontdek snel het verschil.

Opleidingen met werkplekleren

Ga in de leer bij een bedrijf en leer rechtstreeks vanop de werkvloer. Een korte intensieve opleiding voor een snelle start op de arbeidsmarkt.

 

Voltijdse dagopleidingen

Kies voluit voor je opleiding en leer een nieuw beroep door een combi van theorie met praktijk. Minstens 17u les per week.

Dag- en avondopleidingen

Een opleiding combineren met je huidige job of drukke agenda? Kies voor slechts 1 à 2 keer les in de week.