OVER ONS

Syntra Midden-Vlaanderen

Syntra organiseert opleidingen voor doeners. We versterken en ontplooien de competenties op een uitgesproken praktijkgerichte manier.

Samen met een breed netwerk van docenten, medewerkers en leerbedrijven versterken en ontplooien we de competenties van iedereen met een professionele ambitie. Zo stomen we onze cursisten 100% klaar voor de toekomst, of dat nu voor een nieuwe job, een uit de hand gelopen hobby of een eigen zaak is.

Op ons kan je rekenen voor kwaliteitsvolle opleidingen, afgestemd op technologische innovaties en georganiseerd met passie.

Wat is Syntra?

Het is een ontmoetingsplek waar mensen leren van elkaar, hun passie kunnen delen en hun goesting. Goesting om dingen te doen en te ondernemen. Algemeen directeur Thierry Semey geeft meer uitleg in onderstaande video.

Lesgeven of werken bij ons

Leren van vakmensen, daar draait het om bij Syntra. We vinden het belangrijk dat onze docenten dag in dag uit in hun vakgebied werken. De focus ligt op praktijkgerichte, toepasbare kennis doorgeven aan de cursisten. Zodanig dat zij die kennis meteen kunnen toepassen op de werkvloer.

Waarom een lesopdracht bij Syntra?

  1. Combineer je huidige job of zelfstandige activiteit met een lesopdracht.

  2. Geef de liefde voor het vak door aan de volgende generatie.

  3. Bouw je professioneel netwerk verder uit.

  4. Jij zorgt voor de vakkennis, wij voor de didactische ondersteuning.