LEREN ÉN WERKEN

DE SNELSTE WEG NAAR WERK

Leer je het liefst door de handen uit de mouwen te steken? Of wil je aan de slag bij een bedrijf, maar heb je nog niet de nodige competenties verworven? Bij Syntra hebben we verschillende formules waarbij je leren en werken kan combineren.

Het leren op de werkvloer bij een leerbedrijf (stage of werkplekleren) staat hierbij centraal. Daarnaast krijg je een beperkt aantal uren theorie, waarbij je de nodige beroepskennis aanleert. Zo stomen we jou helemaal klaar om zo snel mogelijk te starten binnen het (nieuwe) beroep van jouw keuze.Ontdek onze formules van leren en werken

Duaal leren (15 – 25 jaar)

Ben je liever actief bezig in plaats van te luisteren vanop de schoolbanken? Met duaal leren bij Syntra leer je al doende een nieuw beroep.

Opleiding met werkplekleren
(minstens 18 jaar)

Een echte fasttrack naar een nieuwe job. Met een voltijdse dagopleiding met werkplekleren kies je voor een intensieve opleiding voor een snelle (her)start op de arbeidsmarkt.
 

Stageovereenkomst

Een opleiding volgen én geld verdienen? Dat kan! Combineer je opleiding met een aanvullende stage bij een leerbedrijf en bouw zo ervaring op.