BIJSCHOLINGEN EN SPECIALISATIES

BLIJF INVESTEREN IN JOUW PROFESSIONELE GROEI

Tijd voor een bijscholing? Of wil je je verder specialiseren binnen een specifiek (professioneel) domein? Dan kun je zeker bij ons terecht! Onze opleidingen zijn kort maar krachtig en worden gegeven door vakexperten die nog steeds actief zijn in het veld. Zo blijf je steeds op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Gecertificeerde opleidingen

Aan het eind van deze opleidingen of bijscholingen krijg je een certificaat of attest. Opgepast, houd zeker de vervaldatum van je attest in de gaten. Is deze bijna vervallen? Volg tijdig onze bijscholingen en vernieuw jouw attest.

Alle info rond attestering vind je op de pagina van een opleiding.

Professionele skills

Verbreed jouw professionele skills met enkele basis en gevorderde skills die je overal kan inzetten. Denk daarbij aan Excel, Power BI en andere Office-opleidingen, maar ook handige communicatie- en managementtechnieken zoals assertiviteit op het werk, leidinggeven, efficiënt vergaderen,…

Neem zeker eens een kijkje op onze website en ontdek onze vele professionele skills, of probeer een zoekterm uit waarin je geïnteresseerd bent.

Specialisaties

Specialiseer je met een van onze interessante opleidingen en groei zo van amateur tot expert. Je kan ervoor kiezen om te specialiseren als onderdeel van je huidige professionele carrière of op basis van jouw interesses en hobby’s.

We bieden een breed gamma aan specialisaties aan.

ZIN OM JE BIJ TE SCHOLEN OF SPECIALISEREN?

Neem een kijkje binnen ons ruim aanbod aan bijscholingen en specialisaties.