LEREN ÉN WERKEN

Leer je het liefst door de handen uit de mouwen te steken? Of wil je aan de slag bij een bedrijf, maar heb je nog niet de nodige competenties verworven? Bij Syntra hebben we verschillende formules waarbij je leren en werken kan combineren.

EEN NIEUW (BIJ)BEROEP

Kriebelt het om iets nieuws uit te proberen? Een nieuwe wending in je carrière of een uit de hand gelopen hobby waar je meer mee wil doen? Of ben je pas afgestudeerd en ben je op zoek naar een opleiding die je rechtstreeks klaarstoomt om te beginnen?

Met een opleiding bij Syntra studeer je de nodige theorie, terwijl je via praktijklessen (en stages) concrete ervaring opdoet. Zo leer je op korte termijn alle kneepjes van het vak en ben je helemaal voorbereid om te beginnen.

BIJSCHOLINGEN EN SPECIALISATIES

Tijd voor een bijscholing? Of wil je je verder specialiseren binnen een bepaald domein? Dan kan je zeker bij ons terecht! Onze opleidingen zijn kort maar krachtig en worden gegeven door vakexperten die nog steeds actief zijn in het veld. Zo blijf je steeds op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

ONDERNEMEN

Je eigen zaak? Wij zien de ondernemer in jou!

Een eigen zaak opstarten, hoe gaat dat precies? En hoe zorg je dat je hiermee voldoende je boterham verdient op lange termijn?

Met Syntra ondersteunen we je graag in jouw ondernemersdroom want wij zien de ondernemer in jou! Samen laten we de ondernemer in jou los!