Loading Opleidingen

Voeding

Opleiding Slager duaal

Je maakt, onder gezag en toezicht, vleeskwartieren en slachtafval klaar. Dit breng je in het consumptiecircuit onder de vorm van vers vlees en vleesbereidingen. Je presenteert je producten zo aantrekkelijk mogelijk in de winkel. Daarnaast maak je de bestellingen klaar, je adviseert en bedient de klanten. Rund- of varkensvlees, schapenvlees of gevogelte; je weet letterlijk wat voor vlees je in de kuip hebt. Je garandeert de kwaliteit en de versheid van je producten. Bovendien pas je de veiligheidsregels en de normen voor hygiëne (HACCP) strikt toe. Als slager weet je van aanpakken, zowel je producten als de klanten. Je bent dus klantgericht en weet dat de klant koning is. Je bent voorzichtig met je dagelijks gereedschap zoals een gehaktmolen of een vleescutter. Verder ken je alle relevante bewaartechnieken zoals koude, warme of luchtledige verwerking. Ook charcuterie en traiteurproducten kun je klaarmaken. Zowel in ambachtelijke winkels, als in supermarkten kun je aan de slag.

Info

Gent

Prijs vanaf 205,00 (Incl. BTW)

Kies een opleidingsformule en bekijk alle details:

Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip Prijs (Incl. BTW)
Locatie Startdatum Tijdstip Prijs (Incl. BTW)
Gent
Gestart

(maar je kan nog instappen)

Lessenrooster
overdag €205

Registreren

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen

Kok - Restauranthouder duaal (Duaal leren)

Sint-niklaas, Gent

03/09/2024

Beginner icon

Beginner

Macarons (Avondopleiding)

Sint-niklaas

08/05/2025

Beginner icon

Beginner

brood -en banketbakker duaal (Duaal leren)

Sint-niklaas

03/09/2024

Beginner icon

Beginner

hoge loonindexering opleiding belangrijk
Leerbedrijf Slagerij Serry over duaal leren: "Onze stiel maakt een goede beurt"

Leerbedrijf Slagerij Serry over duaal leren: "Onze stiel maakt een goede beurt"

Blog
brand element