Bezig met het laden van Opleidingen

Voeding

Opleiding Slager duaal

Je maakt, onder gezag en toezicht, vleeskwartieren en slachtafval klaar. Dit breng je in het consumptiecircuit onder de vorm van vers vlees en vleesbereidingen. Je presenteert je producten zo aantrekkelijk mogelijk in de winkel. Daarnaast maak je de bestellingen klaar, je adviseert en bedient de klanten. Rund- of varkensvlees, schapenvlees of gevogelte; je weet letterlijk wat voor vlees je in de kuip hebt. Je garandeert de kwaliteit en de versheid van je producten. Bovendien pas je de veiligheidsregels en de normen voor hygiëne (HACCP) strikt toe. Als slager weet je van aanpakken, zowel je producten als de klanten. Je bent dus klantgericht en weet dat de klant koning is. Je bent voorzichtig met je dagelijks gereedschap zoals een gehaktmolen of een vleescutter. Verder ken je alle relevante bewaartechnieken zoals koude, warme of luchtledige verwerking. Ook charcuterie en traiteurproducten kun je klaarmaken. Zowel in ambachtelijke winkels, als in supermarkten kun je aan de slag.

Kies een opleidingsformule en bekijk alle details:

Jammer, op dit moment staat deze opleiding op korte termijn niet ingepland.
Blijf je graag op de hoogte van een nieuwe startdatum?

Laat dan hier je gegevens na.

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen
hoge loonindexering opleiding belangrijk
5 knelpuntsectoren waarin jij het wil maken!

5 knelpuntsectoren waarin jij het wil maken!

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Margaux combineert studie en werk met Duaal Leren

Margaux combineert studie en werk met Duaal Leren

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Leerbedrijf Slagerij Serry over duaal leren: "Onze stiel maakt een goede beurt"

Leerbedrijf Slagerij Serry over duaal leren: "Onze stiel maakt een goede beurt"

Blog
brand element