Horeca
Opleiding Kok duaal
De horecasector, met meer dan 32 000 KMO’s en meer dan 200 000 werknemers en werkgevers, heeft meer dan ooit nood aan goed opgeleide ondernemers en professioneel geschoold personeel. Een eigen restaurant of cateringbedrijf is voor vele Belgen een droom. Mits een goede voorbereiding kan ook jij die droom succesvol waarmaken.
Heb je een passie voor koken? Hou jij van de hitte van het fornuis en de drukte van de keuken? Ontdek dan de kunst van het koken terwijl je werkt en leert tegelijkertijd! Onze opleiding ‘kok duaal’ biedt je de unieke kans om praktijkervaring op te doen in een professionele keuken, terwijl je de kneepjes van het vak verder aanleert. Leer van ervaren chefs en binnen de kortste keren ben jij klaar om zelf de culinaire wereld te veroveren!
Kies een opleidingsformule en bekijk alle details:
Programma
Als jongere draai je 4 dagen per week mee bij een bedrijf of op een leerwerkplek waar je de knepen van het vak leert. Daarnaast ga je 1 dag per week naar een Syntra-campus waar je de theorie en praktijk verder onder de knie krijgt. Net als een echte werknemer ontvang ook jij een vergoeding voor je inspanning! Een toffe bonus, vind je niet?
Heb je interesse in deze opleiding en wil je hiervoor inschrijven, volg dan eerst onze digitale infosessie. Na de infosessie word je gecontacteerd door een trajectbegeleider, die met jou een intakegesprek zal inplannen. Op basis van jouw gesprek met de trajectbegeleider, word je nadien ingeschreven.
Voor wie
18 jaar of ouder en in het bezit van een secundair diploma.