Terug naar home
MijnSyntra
Voeding

Opleiding Bakker - Patissier

Brood- en banketbakker is een beroep met grote toekomstmogelijkheden, het is bovendien een knelpuntberoep. In deze opleiding leren we je broden, taarten, banketproducten en zoveel meer bereiden onder begeleiding van een ervaren bakker. Uiteraard neem je na de les je zelfbereide lekkernijen gewoon mee naar huis, succes verzekerd.

Info

Sint-Niklaas

Beginner icon

Beginner

Prijs vanaf 200,00 (incl. BTW)

Kies een opleidingsformule en bekijk alle details:

Waar en wanneer?

Locatie Tijdstip les Startdatum

Prijs

Locatie

Sint-Niklaas

Tijdstip les

overdag

Startdatum

31/08/2022

Prijs

€200,00

Lessenrooster Registreren

Programma

Als leerjongere draai je 4 dagen per week mee bij een bedrijf of op een leerwerkplek waar je de knepen van het vak leert. Daarnaast ga je 1 dag per week naar een Syntra-campus waar je de theorie onder de knie krijgt. 
Net als een echte werknemer ontvang ook jij een vergoeding voor je inspanning! Een toffe bonus, vind je niet?

Deze graden zijn bij ons beschikbaar voor deze opleiding. Op basis van jouw gesprek met de competentiecoach word je in de juiste graad ingeschreven.

– Medewerker (banket)bakkerij duaal 2de graad 1ste jaar
– Medewerker (banket)bakkerij duaal 2de graad 2de jaar
– Brood- en banketbakkerij duaal 3de graad 1ste jaar
– Brood- en banketbakkerij duaal 3de graad 2de jaar
– Chocolatier duaal Se-n-Se na OK3

Leren en werken

Het grootste deel van de opleiding spendeer je bij een leerbedrijf, waar een mentor je de knepen van het vak aanleert. Een competentiecoach volgt dit mee op zodat je de nodige praktische kennis en competenties aanleert.

Voor wie

Jongeren tussen 15 en 25 jaar. 
Ben je 15 jaar? Dan moet je twee jaar secundair onderwijs gevolgd hebben. Vanaf 16 jaar zijn er geen bijkomende voorwaarden. 

Info

Sint-Niklaas

Beginner icon

Beginner

Prijs vanaf 200,00 (incl. BTW)

Heb je een vraag over deze opleiding?

Stel een vraag

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen

Ambachtelijke chocoladebewerking: thema Pasen

education type icon

Bijscholingen en specialisaties

Gevorderd icon

Gevorderd

Uitbater kleinschalig logies

education type icon

Avondopleiding

Beginner icon

Beginner

Veggie voor beginners

education type icon

Bijscholingen en specialisaties

Beginner icon

Beginner

Winkelbediende duaal

Aalst, Gent, Sint-Niklaas

education type icon

Duaal leren

Beginner icon

Beginner

Fermenteren met groenten en kruiden

education type icon

Bijscholingen en specialisaties

Beginner icon

Beginner

Basis barbecue

education type icon

Bijscholingen en specialisaties

Beginner icon

Beginner

Mattentaarten

education type icon

Bijscholingen en specialisaties

Beginner icon

Beginner

Stef_pikaflor_card
Steffen maakte de sprong van hobbybrouwer naar microbrouwer

Steffen maakte de sprong van hobbybrouwer naar microbrouwer

Ondernemen

Blog
Den-eeuwigen-beenhouwer-1
Duurzame productie, van boer tot bord

Duurzame productie, van boer tot bord

Ondernemen

Blog
An-Sofie Dhaenens_card
An-Sofie laat filmwereld links liggen en opent bakkerij

An-Sofie laat filmwereld links liggen en opent bakkerij

Een nieuw (bij)beroep

Blog
brand element