Terug naar home
MijnSyntra
Voeding

Opleiding Mattentaarten

Ook benieuwd naar de geheimen van de Geraardsbergse trots? We leren het je in een interactieve workshop met een échte Geraardsbergse bakker.

Info

Beginner icon

Beginner

Kies een opleidingsformule en bekijk alle details:

Waar en wanneer?

Jammer, op dit moment is deze opleiding nog niet beschikbaar.

Voorlopig staat deze opleiding nog niet ingepland. Blijf je graag op de hoogte wanneer je kunt inschrijven voor deze opleiding? Laat dan je gegevens na.

Programma

  • De geraardsbergse mattentaart van melk tot mattentaart.
  • maken van het deeg
  • maken van matten
  • maken van mattentaart
  • geschiedenis en erkenning van de geraardsbergse mattentaart BGA

Voor wie

minimum 18 jaar

voorkennis van brood- en banket is wenselijk

Over het beroep

Na het volgen van deze cursus ben je in staat om zelf heerlijke mattentaarten te maken. 

Materiaal en extra kosten

Benodigd materiaal schort keukenhanddoek 

Info

Beginner icon

Beginner

Partners

Heb je een vraag over deze opleiding?

Stel een vraag
Hou me op de hoogte

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen

Medewerker bakkerij

education type icon

Werkplekleren

Beginner icon

Beginner

Chocolatier

Sint-Niklaas

education type icon

Avondopleiding

Beginner icon

Beginner

dieetijs en alternatieve ijsbereidingen

Sint-Niklaas

education type icon

Avondopleiding

Beginner icon

Beginner

Kaasmeester

education type icon

Avondopleiding

Beginner icon

Beginner

Slager

Gent

education type icon

Avondopleiding, Werkplekleren, Duaal leren

Beginner icon

Beginner

Medewerker slagerij

Gent

education type icon

Werkplekleren

Beginner icon

Beginner

An-Sofie Dhaenens_card
An-Sofie laat filmwereld links liggen en opent bakkerij

An-Sofie laat filmwereld links liggen en opent bakkerij

Een nieuw (bij)beroep

Blog
frituur openen syntra 1
Je eigen frituur openen?

Je eigen frituur openen?

Een nieuw (bij)beroep

Blog
IE5A7273
Geboren voor de horeca: Syntraheld Arne (20) baat restaurant uit

Geboren voor de horeca: Syntraheld Arne (20) baat restaurant uit

Ondernemen

Blog
brand element