Loading Opleidingen

Voeding

Opleiding Chocolatier

De chocolatier zet grond- en hulpstoffen (zoals cacaoboter, cacaomassa, suiker en eventueel melk) om naar verschillende vormen van chocoladeproducten.
Het gehele productieproces gebeurt op een ambachtelijke, efficiënte en vaktechnische manier.
Vóór, tijdens en na de bereiding leer je als chocolatier rekening houden met hygiëne, veiligheid en bewaartechnieken voor het product.
Tenslotte leer je je ambachtelijk bedrijf runnen op gebied van administratie, marketing en personeelsbeleid.

Het Belgische chocoladewerk is wereldwijd bekend. Fijnproevers omschrijven onze pralines, chocoladeproducten als dé beste, dé lekkerste. Uiteraard komt er heel wat kennis bij kijken om altijd weer aan de hoge eisen van de vele lekkerbekken te voldoen. In deze opleiding leer je chocolade ambachtelijk verwerken tot een veredeld en graag gesmaakt topproduct.

 

Kies een opleidingsformule en bekijk alle details:

Jammer, op dit moment staat deze opleiding op korte termijn niet ingepland.
Blijf je graag op de hoogte van een nieuwe startdatum?
Laat dan hier je gegevens na.

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Ontkurk jouw toekomst met de opleiding Sommelier Conseil

Ontkurk jouw toekomst met de opleiding Sommelier Conseil

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Het geheime ingrediënt van onze wijnopleidingen

Het geheime ingrediënt van onze wijnopleidingen

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Kaasmeester Ann Keymeulen leert je alles over kaas

Kaasmeester Ann Keymeulen leert je alles over kaas

Blog
brand element