Loading Opleidingen

(Groene) Energie

Opleiding Chocolatier duaal specialisatiejaar

De chocolatier zet grond- en hulpstoffen (zoals cacaoboter, cacaomassa, suiker en eventueel melk) om naar verschillende vormen van chocoladeproducten.
Het gehele productieproces gebeurt op een ambachtelijke, efficiënte en vaktechnische manier.
Vóór, tijdens en na de bereiding leer je als chocolatier rekening houden met hygiëne, veiligheid en bewaartechnieken voor het product.
Tenslotte leer je je ambachtelijk bedrijf runnen op gebied van administratie, marketing en personeelsbeleid.

Ben jij creatief, precies en dol op chocolade? In deze opleiding leer je hoe je pralines, truffels en andere lekkernijen maakt als een echte vakman. Je oefent je technieken in een chocoladeatelier en rechtstreeks van de professionals. Je ontdekt hoe smaken, texturen en vormen samenkomen tot een perfect eindproduct. Je ontwikkelt je eigen stijl en leert hoe je klanten kan verrassen met je unieke creaties. Chocolade maken is een kunst en jij bent de kunstenaar!

Info

Sint-Niklaas

Prijs vanaf 205,00 (Incl. BTW)

Kies een opleidingsformule en bekijk alle details:

Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip Prijs (Incl. BTW)
Locatie Startdatum Tijdstip Prijs (Incl. BTW)
Sint-Niklaas

Klassikaal leren

01/09/2025 Lessenrooster
overdag €205,00

Registreren

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Spring in het zadel van je carrière met Rozet 5

Spring in het zadel van je carrière met Rozet 5

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Druk je stempel op de grafische digitale en print mediawereld

Druk je stempel op de grafische digitale en print mediawereld

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Vastgoedtrends die je moet weten

Vastgoedtrends die je moet weten

Blog
brand element