Loading Opleidingen

(Groene) Energie

Opleiding Chocolatier duaal specialisatiejaar

De chocolatier zet grond- en hulpstoffen (zoals cacaoboter, cacaomassa, suiker en eventueel melk) om naar verschillende vormen van chocoladeproducten.
Het gehele productieproces gebeurt op een ambachtelijke, efficiënte en vaktechnische manier.
Vóór, tijdens en na de bereiding leer je als chocolatier rekening houden met hygiëne, veiligheid en bewaartechnieken voor het product.
Tenslotte leer je je ambachtelijk bedrijf runnen op gebied van administratie, marketing en personeelsbeleid.

Info

Sint-Niklaas

Prijs vanaf 205,00 (Incl. BTW)

Kies een opleidingsformule en bekijk alle details:

Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip Prijs (Incl. BTW)
Locatie Startdatum Tijdstip Prijs (Incl. BTW)
Sint-Niklaas

Klassikaal leren

01/09/2025 Lessenrooster
overdag €205,00

Registreren