Loading Opleidingen

Voeding

Opleiding Ambachtelijke chocoladebewerking: thema Pasen

Chocolade is als veelzijdig product geliefd bij menig artisanaal vakman, ook bij jou? Ontdek welke smakelijke paascreaties jij kunt maken.

Jammer, op dit moment staat deze opleiding op korte termijn niet ingepland.
Blijf je graag op de hoogte van een nieuwe startdatum?

Laat dan hier je gegevens na.

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen

Chocolatier (Avondopleiding)

Sint-niklaas

Momenteel niet ingepland

Beginner icon

Beginner

Macarons (Avondopleiding)

Sint-niklaas

08/05/2025

Beginner icon

Beginner

hoge loonindexering opleiding belangrijk
Wijnopleidingen bij Syntra Midden-Vlaanderen: "Het neusje van de zalm"

Wijnopleidingen bij Syntra Midden-Vlaanderen: "Het neusje van de zalm"

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Leerbedrijf Slagerij Serry over duaal leren: "Onze stiel maakt een goede beurt"

Leerbedrijf Slagerij Serry over duaal leren: "Onze stiel maakt een goede beurt"

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Vijf vragen aan docenten friturist Sam en Dimi

Vijf vragen aan docenten friturist Sam en Dimi

Blog
brand element