
Voeding
Kaaskenner, ijsbereider, friturist, broodbakker, patissier, slager,
chefkok, chocolatier, … de voedingssector telt tientallen smaakvolle ambachten. Volg een opleiding en ga aan de slag in de horeca.
Basis barbecue (Bijscholingen en specialisaties)
Sint-Niklaas
23/05/2026
Beginner
Brood- en banketbakker (Werkplekleren)
Sint-Niklaas
22/09/2025
Beginner
Desembrood (Bijscholingen en specialisaties)
Sint-Niklaas
08/11/2025
Beginner
Mediterraanse broden en pizza's (Bijscholingen en specialisaties)
Sint-Niklaas
06/11/2025
Beginner
Brood- en banketbakker (Duaal leren)
Sint-Niklaas
01/09/2025
Beginner
Slager (Duaal leren)
Gent
03/09/2025
Beginner
Start to chocolate (Avondopleiding)
Sint-Niklaas
05/05/2026
Beginner
dieetijs en alternatieve ijsbereidingen (Avondopleiding)
Sint-Niklaas
03/03/2026
Beginner
Meester in Paté (Avondopleiding)
Gent
17/11/2025
Beginner
Slager (Avondopleiding)
Gent
Flexibele start
Beginner
Friturist (Avondopleiding)
Sint-Niklaas
14/01/2026
Beginner
Culinair slager (Duaal leren)
Gent
03/09/2025
Beginner
Horeca (Duaal leren)
Sint-Niklaas, Gent
02/09/2025 (+1 ander startmoment)
Beginner
Pupsicles - hondenijs (Avondopleiding)
Sint-Niklaas
30/04/2026
Beginner
biscuit(taarten) (Avondopleiding)
Gevorderd
ijsbereider (Avondopleiding)
Beginner
Kaasmeester (Avondopleiding)
Beginner
Medewerker slagerij (Werkplekleren)
Beginner
Medewerker bakkerij (Werkplekleren)
Beginner
Macarons (Avondopleiding)
Beginner
Chocolatier (Avondopleiding)
Beginner
Slager (Werkplekleren)
Beginner
Slager-distributie (Avondopleiding)
Beginner