brad-neathery-nPy0X4xew60-unsplash

Voeding

Kaaskenner, ijsbereider, friturist, broodbakker, patissier, slager,
chefkok, chocolatier, … de voedingssector telt tientallen smaakvolle ambachten. Volg een opleiding en ga aan de slag in de horeca.

Brood- en banketbakker (Werkplekleren)

Sint-Niklaas

22/09/2025

Beginner icon

Beginner

Desembrood (Bijscholingen en specialisaties)

Sint-Niklaas

08/11/2025

Beginner icon

Beginner

Brood- en banketbakker (Duaal leren)

Sint-Niklaas

01/09/2025

Beginner icon

Beginner

Slager (Duaal leren)

Gent

03/09/2025

Beginner icon

Beginner

Start to chocolate (Avondopleiding)

Sint-Niklaas

05/05/2026

Beginner icon

Beginner

Meester in Paté (Avondopleiding)

Gent

17/11/2025

Beginner icon

Beginner

Slager (Avondopleiding)

Gent

Flexibele start

Beginner icon

Beginner

Friturist (Avondopleiding)

Sint-Niklaas

14/01/2026

Beginner icon

Beginner

Culinair slager (Duaal leren)

Gent

03/09/2025

Beginner icon

Beginner

Horeca (Duaal leren)

Sint-Niklaas, Gent

02/09/2025 (+1 ander startmoment)

Beginner icon

Beginner

Pupsicles - hondenijs (Avondopleiding)

Sint-Niklaas

30/04/2026

Beginner icon

Beginner

hoge loonindexering opleiding belangrijk
Ontkurk jouw toekomst met de opleiding Sommelier Conseil

Ontkurk jouw toekomst met de opleiding Sommelier Conseil

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Het geheime ingrediënt van onze wijnopleidingen

Het geheime ingrediënt van onze wijnopleidingen

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Kaasmeester Ann Keymeulen leert je alles over kaas

Kaasmeester Ann Keymeulen leert je alles over kaas

Blog
brand element