
Voeding
Kaaskenner, ijsbereider, friturist, broodbakker, patissier, slager,
chefkok, chocolatier, … de voedingssector telt tientallen smaakvolle ambachten. Volg een opleiding en ga aan de slag in de horeca.
ijsbereider (Avondopleiding)
Sint-Niklaas
02/10/2025
Beginner
Desembrood (Bijscholingen en specialisaties)
Sint-Niklaas
17/05/2025 (+1 ander startmoment)
Beginner
Mediterraanse broden en pizza's (Bijscholingen en specialisaties)
Sint-Niklaas
06/11/2025
Beginner
Slager (Avondopleiding)
Gent
17/09/2025
Beginner
Brood- en banketbakker (Werkplekleren)
Sint-Niklaas
29/09/2025
Beginner
Friturist (Avondopleiding)
Sint-Niklaas
17/09/2025 (+2 andere startmomenten)
Beginner
Chocolatier (Avondopleiding)
Sint-Niklaas
23/09/2025
Beginner
Brood- en banketbakker (Avondopleiding)
Sint-Niklaas
23/09/2025 (+1 ander startmoment)
Beginner
Start to chocolate (Avondopleiding)
Sint-Niklaas
28/04/2025
Beginner
dieetijs en alternatieve ijsbereidingen (Avondopleiding)
Sint-Niklaas
03/03/2026
Beginner
Medewerker slagerij (Werkplekleren)
Gent
30/09/2025
Beginner
Medewerker bakkerij (Werkplekleren)
Sint-Niklaas
29/09/2025
Beginner
Slager (Werkplekleren)
Gent
30/09/2025
Beginner
Kaasmeester (Avondopleiding)
Gent
30/09/2025
Beginner
Macarons (Avondopleiding)
Sint-Niklaas
08/05/2025
Beginner
Basis barbecue (Bijscholingen en specialisaties)
Sint-Niklaas
30/08/2025
Beginner
Brood- en banketbakker (Duaal leren)
30/08/2025
Beginner
Slager (Duaal leren)
30/08/2025
Beginner
Ambachtelijke chocoladebewerking: thema Pasen (Bijscholingen en specialisaties)
30/08/2025
Gevorderd
Meester in Paté (Avondopleiding)
30/08/2025
Beginner
Specialisatie en verdieping in de ijsbereiding (Dagopleiding)
30/08/2025
Gevorderd
Mattentaarten (Bijscholingen en specialisaties)
30/08/2025
Beginner
biscuit(taarten) (Avondopleiding)
30/08/2025
Gevorderd
De vegeterarische keuken (Bijscholingen en specialisaties)
30/08/2025
Beginner
Fermenteren met groenten en kruiden (Bijscholingen en specialisaties)
30/08/2025
Beginner
Voeding, beweging en alternatieve therapieën (Bijscholingen en specialisaties)
30/08/2025
Beginner