brad-neathery-nPy0X4xew60-unsplash

Voeding

Kaaskenner, ijsbereider, friturist, broodbakker, patissier, slager,
chefkok, chocolatier, … de voedingssector telt tientallen smaakvolle ambachten. Volg een opleiding en ga aan de slag in de horeca.

ijsbereider (Avondopleiding)

Sint-Niklaas

02/10/2025

Beginner icon

Beginner

Desembrood (Bijscholingen en specialisaties)

Sint-Niklaas

17/05/2025 (+1 ander startmoment)

Beginner icon

Beginner

Slager (Avondopleiding)

Gent

17/09/2025

Beginner icon

Beginner

Brood- en banketbakker (Werkplekleren)

Sint-Niklaas

29/09/2025

Beginner icon

Beginner

Friturist (Avondopleiding)

Sint-Niklaas

17/09/2025 (+2 andere startmomenten)

Beginner icon

Beginner

Chocolatier (Avondopleiding)

Sint-Niklaas

23/09/2025

Beginner icon

Beginner

Brood- en banketbakker (Avondopleiding)

Sint-Niklaas

23/09/2025 (+1 ander startmoment)

Beginner icon

Beginner

Start to chocolate (Avondopleiding)

Sint-Niklaas

28/04/2025

Beginner icon

Beginner

Medewerker slagerij (Werkplekleren)

Gent

30/09/2025

Beginner icon

Beginner

Medewerker bakkerij (Werkplekleren)

Sint-Niklaas

29/09/2025

Beginner icon

Beginner

Slager (Werkplekleren)

Gent

30/09/2025

Beginner icon

Beginner

Kaasmeester (Avondopleiding)

Gent

30/09/2025

Beginner icon

Beginner

Macarons (Avondopleiding)

Sint-Niklaas

08/05/2025

Beginner icon

Beginner

Slager (Duaal leren)

30/08/2025

Beginner icon

Beginner

hoge loonindexering opleiding belangrijk
5 knelpuntsectoren waarin jij het wil maken!

5 knelpuntsectoren waarin jij het wil maken!

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Het geheime ingrediënt van onze wijnopleidingen

Het geheime ingrediënt van onze wijnopleidingen

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Kaasmeester Ann Keymeulen leert je alles over kaas

Kaasmeester Ann Keymeulen leert je alles over kaas

Blog
brand element