Bezig met het laden van Opleidingen

Horeca

Opleiding Frituuruitbater dagopleiding

Niets zo Belgisch als die frituur op elk dorpsplein. Wil je een eigen frituur starten of wil je werken in een frituur? Dan is de opleiding Friturist een aanrader als basisvorming, die voorbereidt op het algemeen technisch, commercieel, financieel, administratief en vooral praktisch uitoefenen van het beroep.

Om onze traditie te blijven bewaren én om onze kwalitatieve voorsprong te behouden, heeft de sector nood aan vakbekwame frituristen, die zich kunnen wapenen tegen de concurrentie van de fastfoodketens.
Wil je de stap zetten naar de uitbouw van een eigen frituur ( in een vast pand of ambulant ) , dan biedt de opleiding ‘Frituuruitbater’  je de noodzakelijke basiskennis.
In deze  opleiding krijg je meer info over de start van een frituurzaak , de vergunningen , de hygiëne , de infrastructuur van een frituur , …
De theorie rond warenkennis en grondstoffen ( aardappelen , oliën en vetten , bijproducten ) wordt aangevuld met heel wat pratijklessen , die eigenlijk het belangrijkste onderdeel vormen van deze beroepsopleiding.
 

Kies een opleidingsformule en bekijk alle details:

Jammer, op dit moment is deze opleiding nog niet beschikbaar. Blijf je graag op de hoogte van een nieuwe startdatum?

Laat dan hier je gegevens na.

hoge loonindexering opleiding belangrijk
Vijf vragen aan docenten friturist Sam en Dimi

Vijf vragen aan docenten friturist Sam en Dimi

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Je eigen frituur openen?

Je eigen frituur openen?

Blog
brand element