Voeding
Opleiding Culinair slager duaal specialisatiejaar
Ben jij gepassioneerd door vlees en wil je de kunst van het slagersvak tot in de puntjes beheren? Ontdek de wereld van de culinaire slagerij, waar ambacht en creativiteit samenkomen. Leer de fijnste snijtechnieken en bereid de meest smaakvolle gerechten. Word een meester in jouw vak!
Programma
Als leerjongere draai je 4 dagen per week mee bij een bedrijf of op een werkplek waar je de knepen van het vak leert. Daarnaast ga je 1 dag per week naar een SYNTRA-campus waar je de theorie en praktijk verder onder de knie krijgt.
Net als een echte werknemer ontvang ook jij een vergoeding voor je inspanning! Een toffe bonus, vind je niet ?
Voor wie
Ben je 18 jaar en heb je reeds jouw secundair diploma binnen de voedingssector in jouw bezit? Wil je je graag verder hierin verdiepen? Dan is de opleiding 'culinair slager duaal specialisatiejaar' misschien wel iets voor jou!
Over het beroep
Een culinair slager combineert traditionele slagersvaardigheden met culinaire expertise om hoogwaardige vleesproducten en gerechten te creëren.