Bezig met het laden van Opleidingen

Horeca

Opleiding Kok – Restauranthouder duaal

De horecasector, met meer dan 32 000 KMO’s en meer dan 200 000 werknemers en werkgevers, heeft meer dan ooit nood aan goed opgeleide ondernemers en professioneel geschoold personeel. Een eigen restaurant of cateringbedrijf is voor vele Belgen een droom. Mits een goede voorbereiding kan ook jij die droom succesvol waarmaken.

In deze opleiding leer je:

Voedingsmiddelen binnen de keuken bestellen en ontvangen

De noodzakelijke voorbereidingen doen

Koude en warme maaltijden bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens de technische fiche

De gerechten afwerken

De kwaliteit controleren

De gasten ontvangen

Gerechten en dranken voorstellen

Bestellingen opnemen en doorgeven aan het bar- of keukenpersoneel

Dranken en/of gerechten serveren en ze eventueel aan tafel afwerken

Afrekenen

De leerling moet zijn/haar opleidingstraject vervullen binnen de 2 verschillende contexten, namelijk zaal én keuken.

Info

Sint-Niklaas, Gent

Prijs vanaf 205,00 (Incl. BTW)

Kies een opleidingsformule en bekijk alle details:

Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Incl. BTW)
Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Incl. BTW)
Sint-Niklaas
01/09/2024 Lessenrooster
overdag €205

Registreren

Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Incl. BTW)
Gent
01/09/2024 Lessenrooster
overdag €205

Registreren

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen

Wijngaardgids (Avondopleiding)

Gent

05/11/2024

Beginner icon

Beginner

Macarons (Avondopleiding)

Sint-niklaas

07/11/2024

Beginner icon

Beginner

hoge loonindexering opleiding belangrijk
Leerbedrijf Slagerij Serry over duaal leren: "Onze stiel maakt een goede beurt"

Leerbedrijf Slagerij Serry over duaal leren: "Onze stiel maakt een goede beurt"

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Wijnopleidingen bij Syntra Midden-Vlaanderen: "Het neusje van de zalm"

Wijnopleidingen bij Syntra Midden-Vlaanderen: "Het neusje van de zalm"

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Vijf vragen aan docenten friturist Sam en Dimi

Vijf vragen aan docenten friturist Sam en Dimi

Blog
brand element