Loading Opleidingen

Dranken

Opleiding Barista Advanced

Koffie is in, doet denken aan gezelligheid en het ‘zwarte goud’ krijgt altijd maar meer aandacht. Ook het begrip ‘Barista’ raakt meer en meer ingeburgerd. Als je professioneel met koffie bezig bent of dit in de toekomst wil doen, is deze cursus een echte aanrader. Het is het vervolg op de cursus barista basic.

We gaan in deze cursus dieper in op het verhaal van ‘Bean to cup’. Het effect van de verschillende koffievariëteiten en een verschillend brandprofiel geven een andere smaaksensatie. We analyseren deze aan de hand van verschillende koffiebereidingen. Wat is het beste recept voor een optimale koffie-water ratio?

In deze praktijkgerichte cursus ga je nog dieper in op brand – en espressotechniek. We verfijnen onze ‘latte art’ techniek. Je leert hoe de espressomachine en de koffiemolen correct afstellen en onderhouden.

De opleiding wordt hoofdzakelijk op externe locatie in een professionele koffie campus gegeven, waardoor je veelvuldig in contact komt met mensen uit de koffiebranche en heel veel inzicht krijgt in wat belangrijk is in de koffiewereld.

Info

Sint-Niklaas

Prijs vanaf 425,00 (Incl. BTW)

Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip Prijs (Incl. BTW)
Locatie Startdatum Tijdstip Prijs (Incl. BTW)
Sint-Niklaas

Klassikaal leren

30/09/2025 Lessenrooster
avond €425,00

Nu inschrijven

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen

Theesommelier (Avondopleiding)

Gent

20/10/2025

Beginner icon

Beginner

Macarons (Avondopleiding)

Sint-niklaas

08/05/2025

Beginner icon

Beginner

hoge loonindexering opleiding belangrijk
5 knelpuntsectoren waarin jij het wil maken!

5 knelpuntsectoren waarin jij het wil maken!

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Het geheime ingrediënt van onze wijnopleidingen

Het geheime ingrediënt van onze wijnopleidingen

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Kaasmeester Ann Keymeulen leert je alles over kaas

Kaasmeester Ann Keymeulen leert je alles over kaas

Blog
brand element

Infoavond op 26 mei van 18u tot 21u

X