Bezig met het laden van Opleidingen

Vastgoed

Opleiding E-learning Energieprestatiecertificaten: wanneer heb je ze nodig?

Deze e-learning van 2u bekijkt het EPC toepassingsgebied door de ogen van de makelaar en geeft je net die nuttige informatie die je nodig hebt om je klant correct bij te staan in de verkoop, maar ook om het EPC te gebruiken als een tool om kopers correct te informeren en te adviseren. De opleiding gebeurt volledig digitaal: ze bestaat uit een afwisseling tussen filmpjes die in een professionele TV-studio werden opgenomen, concrete voorbeelden en korte vragen waarmee je je opgedane kennis kan testen.

Uiteraard voorzie je de nodige documenten bij het te koop stellen van de panden in je portefeuille, maar wanneer heb je nu een EPC nodig en wanneer niet? En welk type EPC moet dat dan zijn: een residentieel EPC, een EPC gemeenschappelijke delen, een EPC klein niet residentieel of een EPC niet-residentieel? Wist je trouwens dat de verkoper in sommige gevallen het type EPC zelf mag kiezen? Of dat er voor sommige (zeer) kleine niet-residentiële eenheden toch geen EPC klein niet-residentieel mag worden opgemaakt?

In deze opleiding geven we een overzicht van alle types energiedeskundigen en types EPC. We leggen uit wanneer in welke gevallen een EPC nodig hebt en welk type dat dan moet zijn. Zo krijg je een antwoord op al je EPC vragen, zelfs degene waarvan je voor de opleiding niet eens wist dat je ze had.

Ten slotte gaan we in op de manier waarop de verschillende types EPC worden opgemaakt en wat de inhoud ervan is. Zo weet je welke info de verschillende types certificaten bevatten en wat dit concreet wil zeggen.

Deze e-learning omvat vooraf opgenomen video’s (ingeblikt in een professionele omgeving) die je kan starten, stoppen, herstarten én herbekijken wanneer je wenst.

Inschrijven voor deze e-learning is reeds mogelijk.  Lancering is voorzien in juli 2024.

 

Info

Online

Prijs vanaf 211,75 (Incl. BTW)

Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Incl. BTW)
Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Incl. BTW)
Online
Flexibele start
€211.75

Nu inschrijven

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Docent Nele over de vastgoedsector: "Het is veel meer dan alleen huizen verkopen"

Docent Nele over de vastgoedsector: "Het is veel meer dan alleen huizen verkopen"

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Hadisa maakte haar droom waar en opende haar eigen vastgoedkantoor

Hadisa maakte haar droom waar en opende haar eigen vastgoedkantoor

Blog
brand element