Terug naar home
MijnSyntra
Horeca

Opleiding dieetijs en alternatieve ijsbereidingen

Vegan ijs bereiden mét behoud van smaak, aroma en textuur is een uitdaging!

Dat geldt voor alle alternatieve ijsbereidingen. Daarvoor bestaat een groot doelpubliek dat momenteel in de (ijs)kou blijft staan.

Onze ervaren docent neemt je bij de hand en toont hoe je op een kwalitatieve manier dieetijs en alternatieve ijsbereidingen bereidt en presenteert.

Info

Sint-Niklaas

Beginner icon

Beginner

Prijs vanaf 279,00 (incl. BTW)

Kies een opleidingsformule en bekijk alle details:

Waar en wanneer?

Locatie Tijdstip les Startdatum

Prijs

Locatie

Sint-Niklaas

Tijdstip les

avond

Startdatum

06/03/2023

Prijs

€279,00

Lessenrooster Nu inschrijven

Programma

Deze avondopleiding van 20 lesuren duurt 5 weken met telkens 1 lesavond per week.

Doel van het programma:

De cursist kan zelfstandig dieetijs en alternatieve ijsbereidingen, waaronder bv. vegan ijs, light ijs en yoghurtijs bereiden, verpakken en bewaren, rekening houdend met kostprijs, winstmarge en duurzaamheid.

 

Praktijk dieetijs en alternatieve ijsbereidingen:

  • Suikervrij ijs
  • Lactosevrij ijs
  • Glutenvrij ijs
  • Lightijs
  • Vegan ijs
  • Yoghurtijs

Voor wie

Iedereen (18+) die zich wil verdiepen in de alternatieve ijsbereidingen.

Specifieke toelatingsvoorwaarden

18+

Materiaal en extra kosten

Het inschrijvingsgeld is inclusief grondstoffen, cursusmateriaal en een SYNTRA bavetschort.

Examens, getuigschrift / diploma en vrijstellingen

Wie slaagt voor deze module ontvangt een module attest 'dieetijs en alternatieve ijsbereidingen'.

Dit attest is officieel erkend door het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO).

 

Info

Sint-Niklaas

Beginner icon

Beginner

Prijs vanaf 279,00 (incl. BTW)

Heb je een vraag over deze opleiding?

Stel een vraag

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen

Traiteur-banketaannemer

education type icon

Avondopleiding

Beginner icon

Beginner

Kaasmeester

education type icon

Avondopleiding

Beginner icon

Beginner

Theesommelier voor gevorderden

education type icon

Bijscholingen en specialisaties

Gevorderd icon

Gevorderd

Theesommelier

education type icon

Avondopleiding

Beginner icon

Beginner

kok - restauranthouder

Gent, Sint-Niklaas

education type icon

Avondopleiding, Duaal leren

Beginner icon

Beginner

Fermenteren met groenten en kruiden

education type icon

Bijscholingen en specialisaties

Beginner icon

Beginner

Uitbater kleinschalig logies

education type icon

Avondopleiding

Beginner icon

Beginner

Friturist

Sint-Niklaas

education type icon

Avondopleiding

Beginner icon

Beginner

Stef_pikaflor_card
Steffen maakte de sprong van hobbybrouwer naar microbrouwer

Steffen maakte de sprong van hobbybrouwer naar microbrouwer

Ondernemen

Blog
Den-eeuwigen-beenhouwer-1
Duurzame productie, van boer tot bord

Duurzame productie, van boer tot bord

Ondernemen

Blog
An-Sofie Dhaenens_card
An-Sofie laat filmwereld links liggen en opent bakkerij

An-Sofie laat filmwereld links liggen en opent bakkerij

Een nieuw (bij)beroep

Blog
brand element