Bezig met het laden van Opleidingen

Foto & video

Opleiding Voltijdse dagopleiding fotograaf

Wat doet een professioneel fotograaf?

Als fotograaf ben je een creatieve professional die gespecialiseerd is in het vastleggen van momenten, emoties en verhalen door middel van beelden. Met precieze fotobewerking til je foto’s naar een hoger niveau. Fotografie is een artistiek technisch vak waarbij aspecten als concept, timing, licht, compositie en perspectief een rol spelen om sfeer en emotie over te brengen. Een fotograaf werkt hierbij regelmatig samen met opdrachtgevers en modellen. Wie clever is, specialiseert zich in specifieke disciplines om zichzelf te profileren in het werkveld en een eigen stijl te creëren. In deze opleiding fotografie stomen beroepsprofessionals met jarenlange ervaring je klaar tot professioneel fotograaf met enkele sterprojecten in je portfolio.

Wat leer je in de fotograaf opleiding?

Tijdens deze opleiding fotografie zul je worden ondergedompeld in de essentiële technieken van digitale fotografie, van het begrijpen van belichting en compositie tot het beheersen van camera-instellingen. Je leert van A tot Z hoe je foto’s kan bewerken in Lightroom en Adobe Photoshop. Je zal tijdens de opleiding niet alleen de theorie leren, maar onze professionele fotografen zullen ook jouw creativiteit stimuleren met praktijkopdrachten. Hiervoor ga je naar buiten en maak je foto’s voor verschillende disciplines zoals portret-en productfotografie, architectuurfotografie en landschap-en natuurfotografie.

Na het volgen van de opleiding ben je een echte professional en kan je zowel als werknemer of als zelfstandig fotograaf aan de slag op de arbeidsmarkt.

Als fotograaf leg je met behulp van de juiste uitrusting en technieken professioneel beelden vast. Precieze fotobewerking tilt foto’s daarna naar een hoger niveau. Het is een artistiek technisch vak waarbij aspecten als concept, timing, licht, compositie, perspectief enzomeer een rol spelen om sfeer of emotie over te brengen. Een fotograaf werkt hierbij regelmatig samen met opdrachtgevers en modellen. Wie clever is specialiseert zich in specifieke disciplines, waardoor hij zich kan profileren in het werkveld. In deze opleiding stomen beroepsprofessionals met jarenlange ervaring je klaar tot professioneel fotograaf met enkele sterprojecten in je portfolio.

Info

Prijs vanaf 0,00 (Incl. BTW)

Kies een opleidingsformule en bekijk alle details:

Jammer, op dit moment is deze opleiding nog niet beschikbaar. Vermoedelijk zal deze op de planning komen in het najaar van 2024. Blijf je graag op de hoogte van een nieuwe startdatum?

Laat dan hier je gegevens na.

hoge loonindexering opleiding belangrijk
Filip maakt zijn droom waar, en die van vele anderen

Filip maakt zijn droom waar, en die van vele anderen

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Annelies opent Boba Cat, een bubble tea bar in Gent

Annelies opent Boba Cat, een bubble tea bar in Gent

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Je eigen frituur openen?

Je eigen frituur openen?

Blog
brand element