Bezig met het laden van Opleidingen

Grafische vormgeving

Opleiding VDO Productdesigner productontwikkelaar

Wat doet een productdesigner?

Droom je van een carrière waarin creativiteit, innovatie en technologie samenkomen? Lijkt het je wat om de visionaire kracht te zijn achter nieuwe baanbrekende producten die de markt veroveren? Als professioneel productdesigner ontwerp, ontwikkel en optimaliseer je esthetische en functionele producten die voldoen aan de steeds veranderende behoeften van gebruikers.

Wat leer je in de productdesigner opleiding?

Met veel trots stellen wij je deze opleiding voor die het resultaat is van een samenwerking tussen SYNTRA Midden-Vlaanderen en niemand minder dan FabLab Factory.

In de praktijkgerichte opleiding productdesigner productontwikkelaar wordt je intensief ondergedompeld in alle aspecten van productontwikkeling en ondernemerschap. Via design thinking methodieken leer je concepten bedenken, ontwerpen en via gepaste keuzes in materialen en technologische toepassingen vertalen naar 2D en 3D visualisaties en prototypes. In de onderdelen toegepaste bedrijfsvoering en presenteren komen alle aspecten van marktanalyse, communicatie en het belang van crossfunctionele samenwerking aan bod. Je wordt deskundig begeleid door beroepsexperten met jarenlange ervaring die je klaarstomen tot professioneel productontwikkelaar met enkele sterprojecten in je portfolio.

 

 

 

 

Info

Aalst

Prijs vanaf 1.475,00 (Incl. BTW)

Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Incl. BTW)
Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Incl. BTW)
Aalst
23/09/2024 Lessenrooster
overdag €1475

Nu inschrijven

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen
hoge loonindexering opleiding belangrijk
3 dimensionele dromen zijn geen bedrog 

3 dimensionele dromen zijn geen bedrog 

Blog
brand element