Bezig met het laden van Opleidingen

Grafische vormgeving

Opleiding 3D print productdesigner

Wat doet een 3D print productdesigner?

Als 3D print productdesigner ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van objecten, producten of onderdelen die geschikt zijn voor 3D printing technologie. Naast het ontwerpen hou je ook rekening met de technische aspecten, de diverse materialen en de afwerkingsgraad. Als 3D print productdesigner ontwikkel je zowel aan eigen 3D ontwerpen als werken aan ontwerpbestanden aangeleverd door klanten. Hierbij kan je controleren op eventuele technische fouten en deze corrigeren zodat het ontwerp foutloos geprint kan worden. Door jouw expertise lever je een correct druktechnisch ontwerp voor 3D printing aan.

Wat leer je in de opleiding 3D printen?

Met veel trots stellen wij je deze opleiding voor die het resultaat is van een samenwerking tussen SYNTRA Midden-Vlaanderen en niemand minder dan FabLab Factory.

Tijdens de opleiding 3D printproductdesigner ontwerp en realiseer je 3D objecten. Het ontwerpen en creëren van 3D modellen doe je met behulp van gespecialiseerde software zoals Blender en Fusion. Deze opleiding leidt je op tot een allround 3D ontwerper en ondernemer zodat je klanten uit verschillende sectoren kan begeleiden bij het realiseren van hun ontwerp. Na het volgen van deze opleiding kun je jouw diensten aanbieden als productdesigner en printexpert.

Info

Aalst

Prijs vanaf 750,00 (Incl. BTW)

Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Incl. BTW)
Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Incl. BTW)
Aalst
17/09/2024 Lessenrooster
avond €750

Nu inschrijven

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen
hoge loonindexering opleiding belangrijk
3 dimensionele dromen zijn geen bedrog 

3 dimensionele dromen zijn geen bedrog 

Blog
brand element