Bezig met het laden van Opleidingen

Financiën en beleggingen

Opleiding Beleggingsadviseur

Wat doet een beleggingsadviseur?

Als beleggingsadviseur geef je professioneel advies aan particuliere klanten of instellingen over de manier waarop ze hun geld het best kunnen beleggen. Jouw doel is om klanten te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over hoe ze hun geld kunnen beleggen om financiële doelen te bereiken. Als adviseur ben je druk bezig met analyses ( fundamentele analyse, klantenanalyse,..) om de juiste keuzes te kunnen maken. Verder volg je als beleggingsadviseur de laatste ontwikkelingen, op het gebied van de financiële markten en beurs, op de voet om op een verantwoorde manier advies te verlenen.

Als adviseur is het belangrijk om een goede relatie te onderhouden met jouw klanten. Je informeert hen regelmatig over de prestaties van hun portefeuille, de voortgang richting financiële doelen en eventuele aanbevelingen voor wijzigingen in de beleggingsstrategie.

Wat leer je in de opleiding beleggingsadviseur?

Tijdens de opleiding beleggen leren onze professionele docenten de belangrijkste taken en verantwoordelijkheden binnen de beleggingswereld. De opleiding bestaat uit een combinatie van theorie, praktijk en ethische richtlijnen. Onze docenten leren jou verstandig beleggen en maken van jou een echte professional. Tijdens de opleidingen komen onder andere volgende onderwerpen aanbod : financiële economie, vastrentende beleggingen, niet-vastrentende beleggingen, fiscaliteit en successie, virtuele munten en beleggen in onroerend goed. Aan het einde van de opleiding weet je dus de juiste beleggingsproducten voor te stellen aan jouw klanten.

 

 

Info

Prijs vanaf 0,00 (Incl. BTW)

Jammer, op dit moment is deze opleiding nog niet beschikbaar. Vermoedelijk zal deze op de planning komen in het najaar van 2024. Blijf je graag op de hoogte van een nieuwe startdatum?

Laat dan hier je gegevens na.

hoge loonindexering opleiding belangrijk
Hadisa maakte haar droom waar en opende haar eigen vastgoedkantoor

Hadisa maakte haar droom waar en opende haar eigen vastgoedkantoor

Blog
brand element