Bezig met het laden van Opleidingen

Paarden

Opleiding Angstvrij(e) ruiter en/of paard vervolg

Iedereen die werkt met paarden wordt ooit wel eens geconfronteerd met angst, bij zichzelf en/of bij het paard. Angst werkt prestatie verminderend en kan gevaarlijke situaties creëren in omgang met paarden.

In de basisopleiding wordt  ‘angst’ onder de loep genomen.  Wat doet angst met ons lichaam en wat zijn de gevolgen fysiek, mentaal en emotioneel? Wat is hier het verschil tussen mens en paard?  Er wordt dieper ingegaan op het aspect angst bij paarden: oorsprong, de natuur van het paard, het brein, gedrag,…

De opleiding training voor angstige ruiters en/of paard vervolg sluit aan op de opleiding angstige ruiters en/of paard basis.

Hierbij wordt dieper op de praktijk ingegaan en staan jij en jouw eigen paard centraal.

Er wordt gewerkt aan die zaken waar jij en/of jouw paard het meeste nood aan hebben. We pakken samen die onzekerheden / angsten bij jou en/of je paard aan op een begripvolle en stapsgewijze manier. Dit kan zowel onder de vorm van grondwerk  als in het zadel.

We werken in kleine groepjes van max. 3 of 4 combinaties per uur. Zo kan iedereen persoonlijk begeleid worden en oefeningen op maat krijgen. Daarnaast is het zeer leerrijk om van de andere combinaties te leren door te observeren vanuit de tribune. Plaatsen zijn beperkt.

Jammer, op dit moment is deze opleiding nog niet beschikbaar. Blijf je graag op de hoogte van een nieuwe startdatum?

Laat dan hier je gegevens na.

hoge loonindexering opleiding belangrijk
Video: opleiding trainer paardensport in de Syntra-spotlights

Video: opleiding trainer paardensport in de Syntra-spotlights

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Leerjongere in de kijker: Silke leeft haar paardendroom bij EQ Invest

Leerjongere in de kijker: Silke leeft haar paardendroom bij EQ Invest

Blog
brand element