Bezig met het laden van Opleidingen

Wellness

Opleiding Stoelmassage

Een stoelmassage is een vorm van massage die wordt uitgevoerd terwijl de persoon op een speciaal ontworpen massagestoel zit. Deze massagevorm is handig omdat het geen olie vereist en de persoon gekleed blijft. Stoelmassages zijn vaak kortdurend en richten zich op het verminderen van spanning in de nek, schouders, rug, armen en handen.

Hier zijn enkele kenmerken van stoelmassages:

1. Duur: Stoelmassages duren meestal kort, vaak tussen de 10 en 30 minuten. Dit maakt ze geschikt voor snelle ontspanning tijdens bijvoorbeeld een korte pauze op het werk.

2. Houding: De massagestoel is zo ontworpen dat de persoon naar voren leunt met het gezicht naar beneden. Hierdoor ontstaat er ruimte voor de masseur om de rug, nek, schouders, armen en hoofd te masseren.

3. Kleding: Tijdens een stoelmassage blijft de persoon gekleed. Dit maakt het toegankelijker voor mensen die niet comfortabel zijn met het idee van ontkleden tijdens een massage.

4. Geen olie: In tegenstelling tot traditionele massages wordt er bij de stoelmassages meestal geen massageolie gebruikt. Dit maakt het handig voor situaties waarin de persoon na de massage direct weer aan het werk moet.

5. Doel: Stoelmassage zijn gericht op het verminderen van spierspanning, het verbeteren van de bloedsomloop en het verminderen van stress. Ze kunnen worden aangeboden als onderdeel van wellnessprogramma’s op de werkplek of als een ontspannende activiteit op evenementen.

Over het algemeen biedt een stoelmassage een snelle en handige manier om te ontspannen en stress te verminderen, vooral voor mensen met een drukke levensstijl. Het is belangrijk op te merken dat het altijd goed is om de medische geschiedenis te bespreken met de masseur, vooral als er sprake is van specifieke gezondheidsproblemen.

Info

Sint-Niklaas

Prijs vanaf 195,00 (Incl. BTW)

Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Incl. BTW)
Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Incl. BTW)
Sint-Niklaas
18/05/2024 Lessenrooster
weekend €195

Nu inschrijven

hoge loonindexering opleiding belangrijk
Onmisbare make-up tips voor elk zomers feestje

Onmisbare make-up tips voor elk zomers feestje

Blog
brand element