30 juni 2023 Over Syntra

SYNTRA BUNDELT (SUPER)KRACHTEN MET H2O GROUP

SYNTRA MIDDEN-VLAANDEREN EN H2O GROUP SLAAN DE HANDEN IN ELKAAR!

Uit VOKA onderzoek blijkt dat voor ruim 70% van de bedrijven een betere aansluiting tussen onderwijs/opleidingen en bedrijfsleven nodig is!

Vacaturegerichte opleidingen

Syntra heeft dit begrepen, en ging aan de slag om enkele nieuwe “Vacaturegerichte opleidingen” uit te werken, specifiek op vraag van een klant! En niet zomaar een klant: H2O Group is goed voor 10 bedrijven die alles op en rond waterbouw doen: straffe technische specialisten die steeds op zoek zijn naar nieuwe collega’s.

Via een kort, intensief traject kan je in no-time omgeschoold worden tot constructielasser of elektromecanicien. De basis geven we je mee tijdens een campusopleiding, praktijk leer je bij H2O Group zelf.

Voltijdse dagopleiding Constructielasser

Met deze praktijkgerichte voltijdse dagopleiding tot halfautomaatlasser zit je goed. Je doet niet alleen de benodigde kennis en vaardigheden op maar weet ook een VCA-attest, een certificaat Bediener rolbrug en verschillende hoeknaadlascertificaten te behalen.

Na een grondige lasinitiatie van 2,5 weken in het SYNTRA-atelier, trek je naar het leerbedrijf, waar een praktijkopleider je de job al doende aanleert tijdens het werkplekleren. Gedurende 8,5 week wisselt het werkplekleren (4 dagen per week) af met het leren op de campus (1 dag per week).

Voltijdse dagopleiding Elektromecanicien

Als elektromecanicien ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstel van machines en installaties in verschillende sectoren zoals de industrie, transport en energie. Je werkt zowel aan elektrische als mechanische systemen. Daarom heb je een breed scala aan kennis en vaardigheden nodig.

Na een intensieve training van 9 weken tot onderhoudsmonteur in het SYNTRA-atelier, trek je naar het leerbedrijf, waar een praktijkopleider je de job al doende aanleert tijdens het werkplekleren. Gedurende 12,5 weken wisselt het werkplekleren (3 dagen per week) af met het leren op de campus (2 dagen per week).

MEER WETEN

Kom naar de DOE-DAG omtrent deze opleidingen op zaterdag 9 september van 9u tot 12u bij het leerbedrijf H20 Group (adres: Kruibeeksesteenweg 162, 2070 Zwijndrecht):

Je wordt er onthaald met koffiekoeken.
Krijgt een rondleiding on-site en het is mogelijk om proefjes te doen.
Je maakt kennis met mentoren + docent van Syntra.

(leuk weetje: eerste tien inschrijvingen krijgen cinematicket bij aankomst)

Schrijf je in via onderstaande knop:

Nog vragen?

In deze video kan je er al heel wat beantwoord vinden:

Deel dit artikel
Terug naar het overzicht