Bezig met het laden van Opleidingen

Grafische vormgeving

Opleiding VDO Grafisch vormgever print media

Wat doet een grafisch ontwerper?

Vind je het een uitdaging om een boodschap visueel te vertalen in een aantrekkelijk ontwerp dat ook technisch sterk is? Ben je creatief? Beleef je plezier in het zoeken naar de juiste vormen en kleuren? Dan ben je de geknipte persoon om het als grafisch vormgever te maken. Als grafisch vormgever ben je verantwoordelijk voor het creëren van visuele ontwerpen en grafische elementen. Je kan aan de slag in verschillende branches of kan betrokken worden bij diverse projecten. Denk hierbij aan het ontwerpen van brochures, logo’s, posters, verpakkingen, websites en tal van andere toepassingen.

Wat leer je in de grafisch ontwerper opleiding?

In deze opleiding komen alle facetten van lay-out en grafische vormgeving aan bod. Je leert van A tot Z hoe de modernste grafische software pakketten (Adobe Illustrator, Adobe Indesign en Adobe Photoshop) werken of een drukwerk tot stand komt. Je zal niet alleen de technische kant leren, maar tijdens de opleiding stimuleren we ook jouw creativiteit met praktijkgerichte oefeningen. Na het volgen van de opleiding ben je een echte professional en kan je zowel als ondernemende werknemer of als zelfstandige aan de slag. Uitgeverijen, reclamebureaus, drukkerijen, grafische- of communicatieafdelingen van bedrijven of DTP-studio’s zijn vaak op zoek naar creatieve en technisch sterke grafisch vormgevers.

Binnen SYNTRA Midden-Vlaanderen kan je kiezen voor twee mogelijke opleidingstrajecten om je te specialiseren tot grafisch vormgever. Ofwel kies je voor het traject ‘Grafisch designer print media’ en specialiseer je je in alles wat met drukwerk te maken heeft, ofwel kies je voor het traject ‘Grafisch designer digitale media’ en specialiseer je je in crossmedia toepassingen. Hieronder vind je het programma en inschrijvingsformulier voor het traject ‘Grafisch designer print media‘ terug. 

Info

Sint-Niklaas

Prijs vanaf 1.349,99 (Incl. BTW)

Kies een opleidingsformule en bekijk alle details:

Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Incl. BTW)
Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Incl. BTW)
Sint-Niklaas
23/09/2024 Lessenrooster
overdag €1349.99

Nu inschrijven

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen

Grafisch vormgever print media (Avondopleiding)

Sint-niklaas

16/09/2024

Beginner icon

Beginner

hoge loonindexering opleiding belangrijk
3 dimensionele dromen zijn geen bedrog 

3 dimensionele dromen zijn geen bedrog 

Blog
brand element