11 januari 2023 Ondernemen

SYNTRA MIDDEN-VLAANDEREN LANCEERT E-TRAJECT START ME UP

NIEUW: ONLINE OPLEIDING VOOR STARTERS

Succesvol ondernemen? Een goede voorbereiding is het halve werk. In 2018 zag Start Me Up het levenslicht, een uniek traject dat ondernemers klaarstoomt voor een vliegende start d.m.v. individuele coaching en opleiding. Naast een dag- en avondopleiding op de campussen, lanceert Syntra Midden-Vlaanderen vanaf 1 februari 2023 een online variant: het e-traject van Start Me Up

Start Me Up: leer ondernemen als een pro

Met het Start Me Up-e-traject bieden we toekomstige ondernemers die dromen van een eigen zaak, de mogelijkheid om te werken aan hun businessplan en pitch, waar en wanneer ze willen. Deelnemers verwerken de leerstof op hun eigen tempo en bekijken de video’s en e-modules on-demand. 

Net als de Start Me Up-trajecten die op onze campussen in Aalst, Gent en Sint-Niklaas plaatsvinden, is het e-traject een volwaardige opleiding die bestaat uit 4 grote blokken van telkens  3 thema’s

1. Opstartformaliteiten, wetgeving, verzekeringen & futureproof ondernemen 
2. Personal branding, digitale marketing & marketingplan 
3. Basis boekhouden, commerciële administratie & financieel plan 
4. Verkooptechnieken, pitchen & netwerken

Digitaal traject, maar wel persoonlijk 

Ook digitaal kunnen de deelnemers rekenen op individuele ondersteuning door een ondernemerscoach. De coach biedt houvast tijdens het hele opleidingstraject en de opmaak van het ondernemersplan.  

Getuigschrift ‘Succesvol Ondernemer’

Doel van Start Me Up is het beoordelen van de haalbaarheid van de eigen zaak. Dit gebeurt finaal in een pitch van een ondernemersplan op basis van het startkompas. Eens de deelnemer klaar is met het verwerken van de leerstof en opmaken van het plan, kan de ‘eindproef’ ingepland worden via zijn of haar coach. 

Na afloop wordt door VLAIO een getuigschrift ‘Succesvol Ondernemer’ uitgereikt. #sterkondernemen

Schrijf je nu in voor het e-traject van Start Me Up! 

Schrijf je in via e-traject Start Me Up. Na inschrijving word je uitgenodigd voor een intakegesprek met één van de ondernemerscoaches, waarin jouw doelen en traject op maat worden besproken. Vervolgens krijg je toegang tot het online leerplatform van Syntra Midden-Vlaanderen.  

* Werkzoekenden die in aanmerking komen, kunnen gebruikmaken van de transitiepremie
* Syntra-cursisten krijgen 25% korting op een Start Me Up-traject naar keuze. 

Infosessies ‘Ondernemer worden’

Nog vragen over Start Me Up en/of ondernemer worden? Stel ze tijdens de online infosessies (volgende sessie: 27 april om 19u). Onze ondernemerscoach Anniek helpt jou graag op weg. Meer info en inschrijven.

Deel dit artikel
Terug naar het overzicht