Bezig met het laden van Opleidingen

Elektriciteit en onderhoudstechnieken

Opleiding Voltijdse dagopleiding elektromecanicien

Als elektromecanicien ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstel van machines en installaties in verschillende sectoren zoals de industrie, transport en energie. Je werkt zowel aan elektrische als mechanische systemen. Daarom heb je een breed scala aan kennis en vaardigheden nodig.

Tijdens de vacaturegerichte opleiding elektromecanicien van SYNTRA MIDDEN-VLAANDEREN leer je alles wat je nodig hebt om een expert te worden in dit vakgebied. Je leert over elektrotechniek, mechanica, hydraulica, pneumatica en automatisering, terwijl je al doende in het leerbedrijf machines en installaties leert herstellen en onderhouden.

Praktijkgedreven SYNTRA-docenten loodsen je als ervaren coaches doorheen het opleidingstraject, terwijl de praktijkopleider je op de werkvloer van het leerbedrijf het takenpakket van een elektromecanicien al doende aanleert.

Deze voltijdse dagopleiding bieden we aan in samenwerking met RANDSTAD, namelijk het SPARK verhaal. De cursist krijgt een voltijds loon en een vast contract gedurende de volledige opleiding, inclusief het campusleren en het werkplekleren. Meer info rond het SPARK verhaal? Lees hieronder verder!

Meer informatie
Partner Logo
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Video: opleiding elektromecanicien in de Syntra-spotlights

Video: opleiding elektromecanicien in de Syntra-spotlights

Blog
brand element