Restauranthouder-kok

Ontdek je culinaire passie en ontketen het ondernemerstalent in jou met de professionele opleiding Restauranthouder-Kok bij Syntra Midden-Vlaanderen! Deze unieke cursus biedt een integrale benadering, waarbij je niet alleen de kunst van het koken perfectioneert, maar ook de essentiële vaardigheden verwerft om een succesvolle restauranthouder te worden.

Waarom kiezen voor de opleiding Restauranthouder-Kok bij Syntra Midden-Vlaanderen?

  1. Dubbele expertise: Leer niet alleen de fijne kneepjes van het koksvak, maar verwerf ook de onmisbare kennis en vaardigheden om een eigen restaurant te runnen. Deze opleiding omvat zowel de culinaire als zakelijke aspecten van de horeca.

  2. Praktijkgerichte aanpak: Werk in moderne keukens en simulatierestaurants, waar je onder begeleiding van ervaren professionals hands-on ervaring opdoet. Van het creëren van smaakvolle gerechten tot het beheren van de keuken en het restaurant, alles komt aan bod.

  3. Ondernemerschapstraining: Ontwikkel een ondernemingsplan, leer over financieel beheer, marketingstrategieën en personeelsmanagement. Je verwerft de inzichten en tools die cruciaal zijn voor het succesvol runnen van een eigen restaurant.

  4. Actuele kennis: Profiteer van up-to-date lesmateriaal en praktijkgerichte benaderingen die inspelen op de laatste trends en ontwikkelingen in de culinaire wereld en de horeca-industrie.

  5. Erkend diploma: Na succesvolle afronding ontvang je een erkend diploma dat deuren opent in zowel de keuken als de zakelijke kant van de horeca.

 

 

 
 

Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Incl. BTW)
Gent 25/09/2024 avond € 699