Mocktails

Mocktails maken is een eitje, en alcoholvrije cocktails zijn momenteel populairder dan ooit! In deze cursus maak je kennis met heerlijke 'Mocktails' zoals zelfgemaakte iced tea, punch en andere dorstlessers die snel te bereiden zijn, ideaal voor de horeca. We laten je kennismaken met traditionele drankjes uit verschillende landen en bieden niet alleen een basis voor het maken van heerlijke mocktails, maar ook een overvloed aan inspirerende en verrassende combinaties die je proeft na elk lesdeel.

 

Waarom deze opleiding bij Syntra Midden-Vlaanderen:

 

  • Professionele en praktijkgerichte aanpak: Leer van ervaren professionals in de horeca en drankensector, met praktische inzichten die direct toepasbaar zijn in de professionele omgeving.

  • Diverse mocktails: Ontdek een scala aan mocktails, van zout tot zoet, zuur tot bitter, en pittig tot verfrissend. Leer ook over limonades, sprankelende dorstlessers, iced teas op basis van thee en kruideninfusies, en andere creatieve combinaties.

  • Basisingrediënten en garnituren: Ontdek de essentiële ingrediënten voor het maken van mocktails en leer hoe je ze verleidelijk mooi kunt garneren.

 

Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Incl. BTW)