Gebak voor chefs: module luxe banketproducten
Deze opleiding is ideaal voor mensen met tearoom, koffie- of theehuisje die zelf gebak en broodjes willen maken op een eenvoudige basis. Eveneens perfect voor chocolatiers, koks en personen die gedreven zijn om gebak en broodjes te maken met professionele recepten.
Kies een opleidingsformule en bekijk alle details:
Waar en wanneer?
Jammer, op dit moment is deze opleiding nog niet beschikbaar.
Voorlopig staat deze opleiding nog niet ingepland. Blijf je graag op de hoogte wanneer je kunt inschrijven voor deze opleiding? Laat dan je gegevens na.
Hou me op de hoogteProgramma
Les 1 | Harde luxe | hotelbroodjes |
Brussels / gekapte pistolets | ||
tijgerpistolets | ||
Assortiment tafelbroodjes (sesam, maanzaad, zachte pistolets, …) | ||
Les 2 | Harde luxe | Stokbrood |
korenhalmen | ||
Turks brood | ||
Marokkaans brood | ||
Les 3 | hartig | fougassen |
Provençaalse fougassen | ||
Focaccio broodjes | ||
Jagersbrood | ||
Les 4 | Zachte luxe | Zachte sandwiches |
Paashazen | ||
paasnestjes | ||
Vlaamse brioches | ||
Les 5 | Gevulde zachte luxe | knipsandwiches |
Crème brioches | ||
Gevulde flappen | ||
chocoladeknikkers | ||
Les 6 | Zachte luxe | Assortiment vlechten |
Voor wie
Deze opleiding is vooral bedoeld voor bakkers, chocolatiers, koks, uitbaters snack-tearoom, uitbaters bed- en breakfast, uitbaters tearoom, uitbaters koffiehuis en medewerkers uit de voedings- en horecasector.
Over het beroep
Na de opleiding ben je in staat om zelf luxe banketproducten te vervaardigen, wie meer wil kan instappen in de opleiding gebak voor chefs: module puddingen, mousses en bavaroises.
Materiaal en extra kosten
mee te brengen naar de les:
beroepskledij (bakkersvest of schort)
Examens, getuigschrift / diploma en vrijstellingen
na het volgen van deze opleiding krijgt u een attest van lesvolging