Terug naar home
MijnSyntra
Dranken

Opleiding Een nieuwe visie op de oude kaas- en wijnavond

Klopt het nu dat kaas en rode wijn onafscheidelijk verbonden zijn? Of is het nu werkelijk waar dat ook witte wijn uitstekend kan passen bij kaas?

Ervaar hoe fantastisch, hoe goed, maar ook hoe teleurstellend wijn-kaas combinaties kunnen zijn. Ervaar waar je op moet letten als je wijn en kaas combineert.

Een boeiende en leerrijke ontdekking, zodat je in de toekomst op een juiste manier wijn en kaasschotels voor je genodigden kan klaarmaken.

Info

Beginner icon

Beginner

Kies een opleidingsformule en bekijk alle details:

Waar en wanneer?

Jammer, op dit moment is deze opleiding nog niet beschikbaar.

Voorlopig staat deze opleiding nog niet ingepland. Blijf je graag op de hoogte wanneer je kunt inschrijven voor deze opleiding? Laat dan je gegevens na.

Hou me op de hoogte

Programma

In deze intensieve workshop proeven wij kazen uit de 5 verschillende kaasfamilies en zetten we er telkens twee wijnen bij.

Specifieke toelatingsvoorwaarden

  • Vanaf 18 jaar
  • Interesse hebben in wijn en kaas

Info

Beginner icon

Beginner

Heb je een vraag over deze opleiding?

Stel een vraag

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen

Barista Advanced

Dendermonde

education type icon

Bijscholingen en specialisaties

Gevorderd icon

Gevorderd

Mocktails

education type icon

Avondopleiding

Beginner icon

Beginner

Microbrouwer

Gent

education type icon

Avondopleiding

Beginner icon

Beginner

Theesommelier

Gent

education type icon

Avondopleiding

Beginner icon

Beginner

Theesommelier voor gevorderden

education type icon

Bijscholingen en specialisaties

Gevorderd icon

Gevorderd

Fermenteren met dranken

education type icon

Bijscholingen en specialisaties

Beginner icon

Beginner

De X factor van bubbels

education type icon

Bijscholingen en specialisaties

Beginner icon

Beginner

Klimaatverandering en wijn

education type icon

Bijscholingen en specialisaties

Gevorderd icon

Gevorderd

Jeneverkenner

education type icon

Bijscholingen en specialisaties

Beginner icon

Beginner

Stef_pikaflor_card
Steffen maakte de sprong van hobbybrouwer naar microbrouwer

Steffen maakte de sprong van hobbybrouwer naar microbrouwer

Ondernemen

Blog
Den-eeuwigen-beenhouwer-1
Duurzame productie, van boer tot bord

Duurzame productie, van boer tot bord

Ondernemen

Blog
An-Sofie Dhaenens_card
An-Sofie laat filmwereld links liggen en opent bakkerij

An-Sofie laat filmwereld links liggen en opent bakkerij

Een nieuw (bij)beroep

Blog
brand element