Bezig met het laden van Opleidingen

Grafische vormgeving

Opleiding Grafisch vormgever

Wat doet een grafisch ontwerper?

Vind je het een uitdaging om een boodschap visueel te vertalen in een aantrekkelijk ontwerp dat ook technisch sterk is? Ben je creatief? Beleef je plezier in het zoeken naar de juiste vormen en kleuren? Dan ben je de geknipte persoon om het als grafisch vormgever te maken!

Als grafisch vormgever ben je verantwoordelijk voor het creëren van visuele ontwerpen en grafische elementen. Je kan aan de slag in verschillende branches en kan betrokken zijn bij diverse projecten. Denk hierbij aan het ontwerpen van een brochure, logo’s, posters, verpakkingen, websites en meer.

Wat leer je in de grafisch ontwerper opleiding?

In deze opleiding komen alle facetten van lay-out en grafische vormgeving aan bod. Je leert van A tot Z hoe de modernste grafische software pakketten ( Adobe illustrator, Adobe Indesign en Adobe photoshop) werken of een drukwerk tot stand komt. Je zal niet alleen de technische kant leren, maar tijdens de opleiding stimuleren we ook jouw creativiteit met praktijkgerichte oefeningen.

Na het volgen van de opleiding ben je een echte professional en kan je zowel als werknemer of als zelfstandige aan de slag. Zowel uitgeverijen, reclamebureaus, drukkerijen, grafische- of communicatieafdelingen van bedrijven en DTP-studio’s zijn vaak op zoek naar creatieve en technisch sterke grafisch vormgevers.

Vind je het een uitdaging om een boodschap visueel te vertalen in een aantrekkelijk ontwerp dat ook technisch sterk is? Beleef je plezier in het zoeken naar de juiste vormen en kleuren? Dan ben je de geknipte persoon om het als grafisch vormgever te maken! In deze praktijkgerichte opleiding komen alle facetten van lay-out en grafische vormgeving aan bod. Je leert van A tot Z hoe de modernste grafische computerpakketten werken of een drukwerk tot stand komt. Zowel uitgeverijen, reclamebureau’s, drukkerijen, grafische- of communicatieafdelingen van bedrijven en DTP-studio’s zijn vaak op zoek naar creatieve en technisch sterke grafisch vormgevers. Als grafisch vormgever kan je zowel als werknemer of als freelancer aan de slag.

Info

Prijs vanaf 0,00 (Incl. BTW)

Kies een opleidingsformule en bekijk alle details:

Jammer, op dit moment is deze opleiding nog niet beschikbaar. Vermoedelijk zal deze op de planning komen in het najaar van 2024. Blijf je graag op de hoogte van een nieuwe startdatum?

Laat dan hier je gegevens na.

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Filip maakt zijn droom waar, en die van vele anderen

Filip maakt zijn droom waar, en die van vele anderen

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Annelies opent Boba Cat, een bubble tea bar in Gent

Annelies opent Boba Cat, een bubble tea bar in Gent

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Je eigen frituur openen?

Je eigen frituur openen?

Blog
brand element