Bezig met het laden van Opleidingen

Data & software development

Opleiding Voltijdse dagopleiding AI developer – data operator

Wat doet een AI developer?

Als AI developer ben je een professional met expertise in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van artificiële intelligentie (AI) en machine learning (ML) systemen en toepassingen. Deze technologieën spelen een steeds grotere rol in verschillende sectoren of toepassingsgebieden en bieden oplossingen die variëren van spraakherkenning en beeldverwerking tot geavanceerde voorspellende analyses. Denk hierbij aan dagdagelijkse toepassingen met big data zoals het aansturen van verkeerslichten op drukke kruispunten en het gebruik van spraaktechnologie.

Een AI developer beschik je over de nodige kennis over programmeertalen, data-analyse en machine learning-algoritmen. Jouw werk start met het begrijpen van de behoeften van de klant en het vertalen van deze vereisten naar technische specificaties. Dit omvat het identificeren van de meest geschikte machine learning-algoritmen en het verzamelen van relevante gegevensbronnen.

Wat leer je in de opleiding AI developer?

In de praktijkgerichte opleiding leer je programmeren in de programmeertaal Python. Tijdens de opleiding is er grote aandacht voor coaching en ontwikkeling van je soft skills. Je neemt zelf je leerproces in handen en wat je leert wordt verstevigd via een project dat ook als examen telt. Daarnaast maak je een eindproject dat je uiteindelijk ook presenteert voor een vakjury.

Voor deze opleiding zal je 3 maanden stage lopen via werkplekleren. Door drie maanden mee te draaien in een bedrijf, weliswaar onder begeleiding van een mentor, verdiep je jouw competenties verder en pas je deze toe in echte projecten.

“In data we trust.”

Ons AI bootcamp wordt in samenwerking met BeCode georganiseerd. Tijdens de opleiding zal je ondergedompeld worden in de wereld van Artificiële Intelligentie. Je verwerft fundamentele kennis in verband met Development, algoritmes, Machine Learning en Deep Learning. Eens deze basis gelegd is helpen we je verder op weg naar een passende carrière in de sector.

Jammer, op dit moment is deze opleiding nog niet beschikbaar.
Vermoedelijk zal deze op de planning komen in het najaar van 2024. Blijf je graag op de hoogte van een nieuwe startdatum?

Laat dan hier je gegevens na.

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Van hobby-fotograaf tot internationaal gegeerd videograaf

Van hobby-fotograaf tot internationaal gegeerd videograaf

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Video: opleiding Python developer in de Syntra-spotlights

Video: opleiding Python developer in de Syntra-spotlights

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Lotte maakt er graag een tekening bij

Lotte maakt er graag een tekening bij

Blog
brand element