Bezig met het laden van Opleidingen

Bouw

Opleiding Elektrotechnisch installateur – elektrotechnicus

Gebeten om je verder te verdiepen in de complex maar boeiende wereld van de elektrotechniek? Dan is deze praktijkgerichte opleiding precies wat je zoekt! Als elektrotechnisch installateur installeer, herstel en onderhoud je elektrotechnische (nieuwe of bestaande) huishoudinstallaties of toestellen en toebehoren. Je ontwerpt en installeert de installaties zowel op de traditionele manier als met impulsrelais, logische schakelingen of een compleet domoticasysteem.  De opleiding bestaat voor het grootste deel uit praktijk. Je maakt oefeningen op oefenborden om uiteindelijk te eindigen met het aansluiten van een volledige huisinstallatie in een voorbekabelde didactische woning. Naast deze oefeningen plaatsen we ook opbouwinstallaties in buis, kabel, kabelgoot en holle wanden. Voor deze opleiding moet je beschikken over de kwalificatie ‘Elektrotechnisch monteur’. Heb je deze niet? Dan kan je deze bij ons volgen. Zie hieronder voor meer info.

Gebeten om je verder te verdiepen in de complex maar boeiende wereld van de elektrotechniek? Dan is deze praktijkgerichte opleiding precies wat je zoekt!

Als elektrotechnisch installateur installeer, herstel en onderhoud je elektrotechnische (nieuwe of bestaande) huishoudinstallaties of toestellen en toebehoren. Je ontwerpt en installeert de installaties zowel op de traditionele manier als met impulsrelais, logische schakelingen of een compleet domoticasysteem. 

De opleiding bestaat voor het grootste deel uit praktijk. Je maakt oefeningen op oefenborden om uiteindelijk te eindigen met het aansluiten van een volledige huisinstallatie in een voorbekabelde didactische woning. Naast deze oefeningen plaatsen we ook opbouwinstallaties in buis, kabel, kabelgoot en holle wanden.

 

 

Info

Prijs vanaf 0,00 (Incl. BTW)

Kies een opleidingsformule en bekijk alle details:

Jammer, op dit moment is deze opleiding nog niet beschikbaar. Vermoedelijk zal deze op de planning komen in het najaar van 2024. Blijf je graag op de hoogte van een nieuwe startdatum?

Laat dan hier je gegevens na.

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Filip maakt zijn droom waar, en die van vele anderen

Filip maakt zijn droom waar, en die van vele anderen

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Annelies opent Boba Cat, een bubble tea bar in Gent

Annelies opent Boba Cat, een bubble tea bar in Gent

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Je eigen frituur openen?

Je eigen frituur openen?

Blog
brand element