Terug naar home
MijnSyntra
shutterstock_1614885085

10 February 2022

Over Syntra

Virtuele SID-in beurs op 16, 19 en 23 februari

Wat is de SID-in beurs?

SID-in staat voor Studie Informatie Dagen - in (Gent, Leuven, Kortrijk, …). De beurs is gericht naar leerlingen uit het laatste jaar van het secundair onderwijs. Je kan er terecht met allerlei vragen over wat je na het secundair onderwijs kan doen.

Virtuele SID-in beurs

Jammer genoeg kan de SID-in beurs niet fysiek doorgaan maar we bieden een digitaal alternatief. Op 16, 19 en 23 februari ben je welkom op de virtuele SID-in beurs.

  • Woensdag 16 februari ‘22 van 9u tot 17u

  • Zaterdag 19 februari ’22 van 10u tot 16u

  • Woensdag 23 februari ’22 van 9u tot 17u

Twijfel je over je studiekeuze, weet je nog niet wat je gaat doen in september of wil je Syntra beter leren kennen? Kom dan zeker eens een kijkje nemen en wie weet vind je wel de opleiding van je dromen.

Wij zitten klaar om al jouw vragen online te beantwoorden via chat of een videogesprek. Daarnaast zal je ook de verschillende voltijdse dagopleidingen per regio kunnen ontdekken via de website of een online brochure. 

Met de voltijdse dagopleidingen biedt Syntra namelijk hét alternatief voor de hogeschool. De opleidingen zijn praktijkgericht en je ontvangt een diploma op één jaar tijd!

shutterstock_1614885085
Sid-in VDO_LR

Hoe deelnemen?

Klik op de knop 'Ga in gesprek met Syntra' en je krijgt tijdens de virtuele SID-in meteen toegang tot de meeting in Teams.

Wens je meer info? Surf dan naar de website van de SID-in beurs. Je kan die thuis zelfstandig bezoeken of met je klas. Op deze website staat heel wat informatie verzameld. Het kan jou helpen om gerichte vragen te stellen tijdens de SID-in.

Inschrijven of inloggen is niet nodig.

Meer weten over voltijdse dagopleidingen?

Wat zijn voltijdse dagopleidingen? En welke opleidingen kan je volgen? Ontdek alles wat je wilt weten hier.

Nieuwsberichten

Ondernemersdagen

Ondernemersdagen bij Syntra

1 februari 2022

Ondernemen

Nieuws
shutterstock_1813989818

Succesvol einde van 'Maak werk van je zaak II'

2 januari 2022

Ondernemen

Nieuws
Christmas gift

Schrijf je in op ons nieuw opleidingsaanbod

19 december 2021

Opleidingen

Nieuws