Terug naar home
MijnSyntra

Infosessie: zaken doen met het VK, waar wringt de douaneschoen

Locatie

Online

Datum

25 januari 2023

Startuur

10:00

De BREXIT heeft verregaande gevolgen op de handel met het Verenigd Koninkrijk en heel wat bedrijven staan vandaag nog steeds voor extra uitdagingen. Zij stuiten onder andere op extra administratieve rompslomp rond BTW, accijnzen en douane technische voorschriften.

Meestal leidt dit tot geld- en tijdverlies, ontevredenheid van de klant en frustratie aan deze of de andere kant van het Kanaal.

 

Vanuit Syntra zijn we ervan overtuigd dat deze bedrijven met de juiste kennis en coaching voordeel kunnen halen uit de BREXIT.

De douane-experten van Syntra bieden daarom een training van een dag vol tips en tricks. Met deze workshop verwerf je inzicht in de procedures en worden er concrete oplossingen voor praktische operationele hindernissen besproken.

 

Onze opleidingsexperten lichten de inhoud en aanpak van deze workshop toe tijdens een korte webinar op woensdag 25 januari 2023 om 10 u. Tijdens deze webinar krijg je de kans om jouw concrete noden toe te lichten, zodat we hier optimaal op kunnen inspelen tijdens de workshop die begin februari 2023 zal plaatsvinden op verschillende plaatsen in Vlaanderen en Brussel.

Schrijf je in

Neem je graag deel? Schrijf je dan snel in via onderstaande link.

Brexit