Terug naar home
MijnSyntra

Corona-info

Coronamaatregelen op onze campussen

Update 01/09/2022: alle maatregelen werden opgeheven

Alle voorzorgsmaatregelen die we namen om de ziekenhuisopnames in het kader van COVID-19 te helpen indijken, zijn opgeheven. We blijven alert en informeren jou en onze klanten/cursisten van zodra er alsnog preventieve veiligheidsmaatregelen nodig zouden zijn.

Mondmaskerplicht

Het dragen van een mondmasker is niet langer verplicht op onze campussen. Ook bij contactberoepen is het dragen van een mondmasker niet meer nodig.

Voel je je comfortabeler met mondmasker en heb je er toevallig geen bij, dan kan je nog altijd een exemplaar ontvangen aan het onthaal. 

Ventilatie

Over de luchtkwaliteit in onze lokalen blijven we ook buiten de coronapandemie waken. Indien er geen CO2-meter in het lokaal beschikbaar is, dan kan je altijd een exemplaar ontlenen aan het onthaal van onze campussen.

Wat als ik positief getest heb op corona?

Verwittig meteen onze preventie-adviseur Wim Blommaert. Hij zal jouw contacten tijdens de lessen nagaan, zodat deze personen ook verwittigd kunnen worden. Bij het verwittigen is jouw anonimiteit gegarandeerd, wij vermelden nooit jouw naam.  Wim Blommaert kun je bereiken via het nummer 03 760 08 48 (enkel tijdens kantooruren) of via wim.blommaert@syntra-mvl.be. Vergeet zeker niet jouw GSM-nummer te vermelden in de e-mail, zodat we jou kunnen opbellen.

IE5A0994
IE5A1589